Zeytinyağı

Naturel Sızma Zeytinyağı

Naturel Sızma Zeytinyağı

Naturel Sızma Zeytinyağı

Bu tip zeytinyağı, zeytinin presde veya modern sistemlerde sıkılması ve çıkan yağın zeytin suyu (karasu/kızılsu) ile zeytin posasından (pirina) ayrılması ile elde edilir. Doğrudan ve başkaca hiç bir işlemden geçmeden yenebilir. Bu zeytinyağı, en fazla %0,8 oleik asit içeriğine sahiptir. Natürel yağlar içerisinde en değerlisi ve en hafifi budur. Hafif meyvemsi bir tadı ve diğer olumlu özellikleri barındırır. Salatalarda ve sofrada çiğ tüketim için mükemmeldir.

Satın Al

Naturel Zeytinyağı

Naturel Zeytinyağı

Naturel Zeytinyağı

Bu tip zeytinyağı, zeytinin presde veya modern sistemlerde sıkılması ve çıkan yağın zeytin suyu (karasu/kızılsu) ile zeytin posasından (pirina) ayrılması ile elde edilir. Doğrudan ve başkaca hiç bir işlemden geçmeden yenebilir. Bu zeytinyağı, %0,8 ile %2 arasında oleik asit içerir. Bunun dışında, sızma ile aynı özelliklere sahiptir.

Satın Al

Riviera Zeytinyağı

Riviera

Riviera Zeytinyağı

Bu tip zeytinyağı %60-85 rafine zeytinyağı ile %15-40 natürel zeytinyağının karıştırılması ile oluşturulan bir harmandır. Natürel zeytinyağının kendine has tadı ve kokusu ile rafine zeytinyağının hafifliği birleştirilerek tadı ve kokusu olan, natürele göre daha hafif bir yağ elde edilmiş olur. Asit oranı en fazla %1 olabilir. Yemeklerde kullanıma uygundur.

Satın Al